2007/02/26

Elles salten


Elles salten, i no només amb faldilleta mentre hi ha un partit de bàsquet de nois. I, per què la meva filla, C., de 4 anys, ho veiés, vaig decidir que ella, en G. (9 anys) i jo, aniríem a veure l'UB Barça contra el Celta. I vaig tenir l'alegria d'enterar-me de que era gratis [1].

Vem passar una estona fantàstica. Vem veure un joc divertit, un marcador emocionant, vem poder sentir les instruccions de l'entrenadora durant els temps morts (ara en anglés, ara en castellà), vaig poder deixar que la C. anés a voltar sense perdre-la de vista...

En acabar, un núvol de nens salta a la pista a demanar autografs. Les jugadores no s'escapen als vestidors i seuen a la pista treient-se les bambes. Davant la Marta Fernández (compte! hosting horripilant!) és fa un núvol infantil grandíssim, que una companya seva organitza en una fila. En G. voldria també que li firmés, doncs l'he convençut de que vingués al partit a base de dir-li que hi jugava la germana del Rudy, que també es molt bona... La C. també voldria que les jugadores li fessin un dibuix en un paper; quan veu que un nen es fa signar la bamba, decideix que un dibuix a la bamba encara seria millor.

La C. diu que no li ha agradat, però que vol tornar un altre dia. El G. diu que prefereix anar a veure la Penya, però que vol tornar un altre dia (amb una llibreta per recollir signatures i una càmera de fer fotos). Jo també vull tornar-hi, i procuraré recordar-me d'agafar alguna cosa de menjar per no haver de gastar-me els diners en patates marca Barça.

Les fotos? Res a veure amb el partit. A flickr no vaig trobar fotos d'ús lliure de l'UB Barça, així què es una qualsevol de bàquet femení sota Creative Commons. La de baix, no és bàsquet de noies, però és magnífica.


[1] Vaig passar-me una pila d'estona googlejant sense èxit com comprar entrades per veure l'UB Barça(a http://www.ubbarcelona.com no hi ha informació d'aquesta temporada, i a http://www.fcbarcelona.com sembla que no existeixin).

En Toni Delgado, de http://baloncestofemenino.blogspot.com, va explicar-me amablement que els partits són gratis, i, normalment, al Palau Blaugrana; el calendari està a la federació.

Actualització:

No hay comentarios: