2007/04/14

Orenetes i puputs

Foto a flickr de JulioCaldas

Fa uns dies vaig veure una puput (info, videos, mp3) desde la finestra de casa. Segons la wikipedia, a China es considera que veure'n porta bona sort ; jo sempre em sento molt afortunat quan en veig. El primer cop que en vaig veure una va ser passejant al Parc del Guinardó i no podia creure'm que bèsties tan maques voltessin per Barcelona. D'això ja deu fer vuit o nou anys, i fins el que he vist per la finestra, a Barcelona no n'havia tornat a veure.

Buscant saber-ne més sobre les puputs, he ensopegat amb el Projecte Orenetes, que manté un cens dels nius amb la col·laboració de qui vulgui (una idea maca per a escoles). L'any passat vaig considerar comprar un niu artificial, però em van semblar molt cars; no és problema: aquest any en farem quatre!

No hay comentarios: