2007/04/01

Eduqueu les Criatures (tots dos)

Ensopego amb el programa de Catalunya Radio Eduqueu les Criatures, de Carles Capdevila: interessant i divertit. Una de les falques és "un pare... i cap teoria".

Hi he anat a parar a partir d'un post a La Colometa, un blog d'un pare que parla de la relació amb la seva filla i de custodia compartida SENSE FER SERVIR MAJÚSCULES CRIDANERES, ni caricatures i simplificacions grolleres, que malauradament, són coses que no és molt estrany trobar quan es parla, a favor o en contra, de custodia compartida. També a La Colometa m'envien cap a Con Igualdad, amb un bon recull de premsa sobre la coparentalitat.

És agradable i esperançador veure que la coparentalitat després del divorci s'explica, no com una guerra de sexes que omple de vergonya (i por!), sino com una manera d'organitzar-se que granteix temps de qualitat per a nens, mares, pares, avis...

Com escriu en Carles Capdevila amb mal regust a la boca després del debat sobre custodia compartida que m'ha portat a conèixer el seu programa, "el feminisme necessita aliar-se amb aquests homes avançats que si obtinguessin la custòdia afavoririen la conciliació laboral i familiar d'ella. Que no li convé tenir-los frustrats, pringats, maltractats. Però em diu el lector que cert feminisme els posa bastons a les rodes, prefereix mantenir un sistema que, per ser antiquat, els dóna a elles la paella pel mànec en cas de divorci". Per sort, hi ha un sector del feminisme que ho entén molt bé.

No hay comentarios: