2011/03/26

Els ciclistes opinen

El 2011 he agafat la bicicleta UN dia. I resulta que aquell dia, a un carril bici de la Diagonal, unes noies em fan una pregunta, unes fotos, i em demanen autorització per publicar-la al Barcelona Informació que l'ajuntament reparteix a totes les cases.Jo no els vaig dir a aquelles noies tan amables que cada cop anés més amb bici, doncs fa uns anys que gairebé no hi vaig mai. Si que els vaig dir que em sembla que cada cop hi ha més carrils bici, tot i que el meu amic David i la seva Brompton blau cel ho neguin amb indignació.


De tota manera, no em sembla malament que l'ajuntament em faci quedar com un gran esportista.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

I Think you're one sportmen.

frankie dijo...

Jaja
Que bo. Llàstima que no visqui a bcn i no l'hagi rebut.

Cheers
Frankie